Vind uw kind

Met ESET Parental Control for Android kunt u op verschillende manieren de locatie van het apparaat van uw kind vinden:

warning

Locatieservices

Voor ESET Parental Control for Android Vind uw kind moet Locatieservices (GPS, Wi-Fi, mobiel netwerk) zijn ingeschakeld op het apparaat van het kind.

Vind uw kind

Gebruik ESET Parental Control for Android op uw apparaat en selecteer het kind dat u wilt vinden. De locatie van het apparaat van het kind kan worden gevonden met de optie Vind uw kind. U vindt de optie Vind uw kind op de startpagina van de toepassing ESET Parental Control for Android.

Vind uw kind via de portal ESET HOME

Meld u aan bij uw ESET HOME-account en selecteer Ouderlijk toezicht. Selecteer het kind dat u wilt vinden. De locatie van het apparaat van het kind wordt weergegeven in het gedeelte Vind uw kind op de pagina voor het kind. U kunt de resultaten filteren en alle locaties van het apparaat van het kind weergeven of alleen een specifieke locatie van het apparaat.