Avinstallera

ESET Online Scanner har inte installerats på ditt system via en vanlig installationsprocess. Det har istället packats upp och körts.

Det finns två alternativ för att ta bort ESET Online Scanner från systemet:

1.När ESET Online Scanner den körs för första gången ska du markera kryssrutan Ta bort programdata vid stängning i popup-fönstret.

2.När ESET Online Scanner startas nästa gång ska du markera kryssrutan Ta bort programdata vid stängning i fönstret Inställningar.

Vissa saker tas bort från systemet efter omstart (såsom ESET Online Scanner från startmenyn).