Inställningar

Användaren kan göra olika inställningar:

Produktspråk – ändra språket i ESET Online Scanner

Inställningar för datainsamling – uppdatera programmet för en bättre kundupplevelse och inställningarna för feedbacksystemet

Inställningar för proxyserver – ställ in lämpliga proxyserverinställningar

Ta bort programdata när du stänger – ta bort programdata (till exempel moduler) för att frigöra diskutrymme. Observera att nästa genomsökning kan ta längre tid att starta eftersom modulerna måste hämtas igen.

E-postinställningar

Om du vill få genomsökningsresultat via e-post anger du en e-postadress. Om du vill avsluta prenumerationen klickar du på Avsluta prenumeration och din e-postadress raderas från e-postdatabasen.