Översikt

ESET Online Scanner är ett lättanvänt verktyg som är kostnadsfritt och kan köras tillsammans med alla befintliga antivirusprogram. Det stödjer regelbunden och automatisk månatlig kontroll beträffande infektioner och misstänkta applikationer.

Nyheter i 3.6?

Skärmen Inställningar

Uppgraderingsskärm – programmet verifierar att ESET Online Scanner är aktuellt. Annars föreslås alternativet att uppgradera ESET Online Scanner till den senaste versionen.

E-postinsamling