Yleiskuvaus

ESET Online Scanner on helppokäyttöinen maksuton työkalu, joka voi toimia minkä tahansa aiemman virustentorjuntaohjelmiston rinnalla. Se tukee säännöllistä ja automaattista tartuntojen ja epäilyttävien sovellusten kuukausittaista tarkistusta.

Tuotteen 3.6 uudet ominaisuudet?

Asetukset-näyttö

Päivitysnäyttö – Sovellus tarkistaa, että ESET Online Scanner on ajan tasalla. Jos näin ei ole, se ehdottaa, että ESET Online Scanner päivitetään uusimpaan versioon.

Sähköpostikokoelma