Tervetuloa takaisin – ESET Online Scanner

Jos ESET Online Scanner käynnistetään jonain muuta aikana, Tervetuloa takaisin: ESET Online Scanner -näyttö tulee näkyviin. Siinä voi tehdä nopeasti seuraavia toimintoja:

Säännöllisen tarkistuksen asetukset—Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä säännöllisen tarkistuksen ja valita tietyn päivän ja kellonajan kuukausittaista tarkistusta varten.

Tietokoneen tarkistus – Voit valita tarkistustyypin ja tarkistaa järjestelmän haittaohjelmien varalta.

Karanteeni – Voit katsoa ja hallita tarkistuksessa löytyneitä, turvallisesti tallennettuja tunnistuksia.

Asetukset – Voit katsoa tuotteen ESET Online Scanner asetuksia.

Tietoja: ESET Online Scanner – Voit tarkastella tuoteversiota, edellistä tunnistusmoduulien päivityksen versiota ja aikaa, Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimusta, Tietosuojakäytäntöä ja lisätietoja ESETistä.