Multiserver-/DAG-omgeving

ESET Mail Security ondersteunt omgevingen met meerdere servers. Als uw infrastructuur uit meerdere servers bestaat, bijvoorbeeld Database Availability Group (DAG), kunt u ESET Mail Security op elke Exchange Server met de rol van postvak installeren.

De gemakkelijkste manier is om ESET Mail Security te installeren op alle servers die ESET Cluster gebruiken. Ook raden we aan om Gebruik ESET Cluster om alle in quarantaine geplaatste berichten op één knooppunt te plaatsen in te schakelen in de instellingen voor E-mailquarantaine. Schakel Synchroniseer greylisting-databases voor ESET-clusters in als u van plan bent gebruik te maken van Greylisting.