Details van databasescanaccount

Dit dialoogvenster wordt weergegeven als u nog steeds een gebruikersnaam en wachtwoord moet opgeven voor de databasescan. Geef in dit venster de referenties van de gebruiker op die toegang heeft tot EWS (Exchange Web Services) en klik op OK. U kunt ook navigeren naar Geavanceerde instellingen > Server > On-demand databasescan van postvak.

1.Typ uw Gebruikersnaam, klik op Instellen, typ een wachtwoord voor dit gebruikersaccount en klik op OK.

2.Klik op het selectievakje naast Accountinformatie opslaan om accountinstellingen op te slaan. Anders wordt u telkens gevraagd accountinformatie in te voeren wanneer u On-demand databasescan van postvak uitvoert.

on_demand_account_details

Als een gebruikersaccount niet de juiste toegang tot Exchange Web Services (EWS) heeft, kunt u "ApplicationImpersonation"-roltoewijzing maken inschakelen om deze rol aan het gebruikersaccount toe te wijzen. Of wijs de ApplicationImpersonation-rol handmatig toe.

important

Aan het scanaccount moet de rol ApplicationImpersonation zijn toegewezen, zodat de scanengine postvakken van gebruikers in Exchange-postvakdatabases kan scannen. Als u Exchange Server 2010 of nieuwer uitvoert, wordt er een nieuw onbeperkt EWS-beperkingsbeleid voor het gebruikersaccount gemaakt.

Zorg ervoor dat het EWS-beperkingsbeleid wordt geconfigureerd voor het scanaccount om te veel verwerkingsaanvragen door ESET Mail Security te vermijden, wat anders kan leiden tot een time-out van bepaalde aanvragen. Zie Beste werkwijzen voor EWS en Clientbeperkingsbeleid begrijpen voor meer informatie over het beperkingsbeleid. Zie ook Gebruikersbeperkingsinstellingen voor specifieke gebruikers wijzigen voor meer informatie en voorbeelden.

Als u de ApplicationImpersonation-rol handmatig aan een gebruikersaccount wilt toewijzen en een nieuw EWS-beperkingsbeleid voor dit account wilt maken, kunt u de volgende opdrachten gebruiken (vervang ESET-user door een echte accountnaam in uw systeem. U kunt ook beperkingen instellen voor het EWS-beperkingsbeleid door $null te vervangen door cijfers):

Exchange Server 2010

New-ManagementRoleAssignment -Name:ESET-ApplicationImpersonation -Role:ApplicationImpersonation -User ESET-user

Het kan even duren tot dit is toegepast

New-ThrottlingPolicy -Name ESET-ThrottlingPolicy -EWSFindCountLimit $null -EWSFastSearchTimeoutInSeconds $null -EWSMaxConcurrency $null -EWSPercentTimeInAD $null -EWSPercentTimeInCAS $null -EWSPercentTimeInMailboxRPC $null

Set-ThrottlingPolicyAssociation -Identity user-ESET -ThrottlingPolicy ESET-ThrottlingPolicy

Exchange Server 2013, 2016 en 2019

New-ManagementRoleAssignment -Name:ESET-ApplicationImpersonation -Role:ApplicationImpersonation -User ESET-user

Het kan even duren tot dit is toegepast

New-ThrottlingPolicy -Name ESET-ThrottlingPolicy -EWSMaxConcurrency Unlimited -EwsCutoffBalance Unlimited -EwsMaxBurst Unlimited -EwsRechargeRate Unlimited

Set-ThrottlingPolicyAssociation -Identity ESET-user -ThrottlingPolicy ESET-ThrottlingPolicy