Geblokkeerde communicatie oplossen

De wizard voor het oplossen van problemen helpt u bij het oplossen van verbindingsproblemen die worden veroorzaakt door de firewall. Selecteer of u geblokkeerde communicatie voor lokale toepassingen of geblokkeerde communicatie vanaf externe apparaten wilt weergeven.

Selecteer in het vervolgkeuzemenu een periode gedurende welke de communicatie wordt geblokkeerd. Een lijst met recentelijk geblokkeerde communicatie geeft u een overzicht van het type toepassing of het apparaat, de reputatie en het totale aantal toepassingen en apparaten dat in die periode is geblokkeerd. Klik voor meer informatie over geblokkeerde communicatie op Details.

De volgende stap is het deblokkeren van de toepassing of het apparaat waarmee u verbindingsproblemen hebt.

Wanneer u op Deblokkeren klikt, wordt de eerder geblokkeerde communicatie toegestaan. Als u problemen blijft ondervinden met een toepassing of als uw apparaat niet werkt zoals verwacht, klikt u op Een andere regel maken en alle communicatie die eerder voor dat apparaat is geblokkeerd, wordt nu toegestaan. Als het probleem zich blijft voordoen, start u de computer opnieuw op.

Klik op Firewallregels openen om de regels weer te geven die door de wizard zijn gemaakt.

Als de regel niet kan worden gemaakt, ontvangt u een foutbericht. Klik op Opnieuw proberen en herhaal het proces om de blokkering van de communicatie op te heffen, of maak een andere regel op basis van de lijst met geblokkeerde communicatie.