Web en e-mail

In Web en e-mail kunt u de volgende onderdelen inschakelen/uitschakelen:

Beveiliging van webtoegang

Indien ingeschakeld, wordt alle HTTP- of HTTPS-verkeer gescand op schadelijke software.

Antiphishing-beveiliging

Beschermt u tegen pogingen uw wachtwoorden, bankgegevens en andere gevoelige gegevens te achterhalen door frauduleuze websites te laten lijken op legitieme websites.

Beveiliging van e-mailclient

Controleert communicatie die wordt ontvangen via het POP3- en IMAP-protocol.

setup_web