ESET SysInspector

ESET SysInspector is een toepassing die uw computer grondig inspecteert, gedetailleerde informatie verzamelt over systeemonderdelen zoals geïnstalleerde stuurprogramma's en toepassingen, netwerkverbindingen of belangrijke registervermeldingen, en die het risico van ieder onderdeel beoordeelt.

Deze gegevens kunnen u helpen de oorzaak van afwijkend systeemgedrag vast te stellen. Problemen kunnen worden veroorzaakt door een malware-infectie, maar ook door incompatibele software of hardware.

Klik op Maken en voer een korte Opmerking in die het logbestand beschrijft dat wordt gemaakt. Wacht tot het ESET SysInspector-logbestand is gegenereerd (status wordt weergegeven als Gemaakt). Het maken van het logbestand kan enige tijd duren afhankelijk van uw hardwareconfiguratie en systeemgegevens.

Het venster ESET SysInspector bevat de volgende informatie over gemaakte logbestanden:

Tijd: de tijd waarop het logbestand is gemaakt.

Opmerking: een korte opmerking.

Gebruiker: de naam van de gebruiker die het logbestand heeft gemaakt.

Status: de status van het gemaakte logbestand.

De volgende acties zijn beschikbaar:

Weergeven: hiermee wordt het gemaakte logbestand geopend. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een logbestand en Weergeven in het contextmenu selecteren.

Maken: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Geef een beknopte opmerking op die het logbestand beschrijft dat wordt gemaakt en klik op lMaken. Wacht tot het ESET SysInspector-logbestand is gemaakt (Status wordt weergegeven als Gemaakt).

Verwijderen: hiermee worden de geselecteerde logbestanden uit de lijst verwijderd.

Als u met de rechtermuisknop op een of meer geselecteerde logbestanden klikt, zijn de volgende opties beschikbaar in het contextmenu:

Weergeven: hiermee wordt het geselecteerde logbestand geopend in ESET SysInspector (net zoals wanneer u dubbelklikt op een logbestand).

Maken: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Geef een beknopte opmerking op die het logbestand beschrijft dat wordt gemaakt en klik op lMaken. Wacht tot het ESET SysInspector-logbestand is gemaakt (Status wordt weergegeven als Gemaakt).

Verwijderen: hiermee worden de geselecteerde logbestanden uit de lijst verwijderd.

Alles verwijderen: hiermee kunt u alle logbestanden verwijderen.

Exporteren: hiermee exporteert u het logbestand naar het .esil-bestand. U kunt ook een .xml-bestand of gezipt .xml-bestand kiezen.