Bureaubladmeldingen

Een bureaubladmelding wordt weergegeven via een klein meldingsvenster naast de taakbalk van het systeem. Dit wordt standaard gedurende 10 seconden weergegeven, waarna het langzaam verdwijnt. ESET Mail Security communiceert met gebruikers via berichten over uitgevoerde productupdates, nieuwe aangesloten apparaten, virusscans, voltooide taken of nieuwe detecties.

Bureaubladmeldingen weergeven

We raden u aan deze optie ingeschakeld te houden, zodat u op de hoogte blijft wanneer er zich nieuwe gebeurtenissen voordoen.

Bureaubladmeldingen

Klik op Bewerken om te selecteren welke bureaubladmeldingen worden weergegeven voor verschillende gebeurtenissen.

Zet de schakelaar Geen meldingen weergeven wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd aan om alle niet-interactieve meldingen te onderdrukken.

Weergavetijd in seconden

Stel in hoe lang de melding zichtbaar blijft. U moet een waarde kiezen tussen 3 en 30 seconden.

Transparantie

Stel het transparantiepercentage voor meldingen in. Het ondersteunde bereik is 0 (geen transparantie) tot 80 (zeer hoge transparantie).

In het vervolgkeuzemenu Minimaal detailniveau voor weergegeven gebeurtenissen kunt u de ernst selecteren voor waarschuwingen en meldingen. De volgende opties zijn beschikbaar:

Diagnostisch: hiermee wordt informatie geregistreerd die nodig is om het programma en alle bovenstaande archieven af te stemmen.

Informatief: hiermee registreert u informatieve berichten, waaronder berichten over geslaagde updates, plus alle bovenstaande records.

Waarschuwingen: hiermee worden kritieke fouten en waarschuwingsberichten geregistreerd.

Fouten: hiermee worden fouten als "Fout bij downloaden van bestand" en kritieke fouten geregistreerd.

Kritiek: registreert alleen kritieke fouten.

In het veld In systemen met meerdere gebruikers meldingen weergeven op het scherm van deze gebruiker kunt u opgeven welke gebruiker in systemen met meerdere gebruikers meldingen van het systeem en andere meldingen moet ontvangen. Gewoonlijk is dit een systeem- of netwerkbeheerder. Deze optie is met name handig voor terminalservers, mits alle systeemmeldingen naar de Administrator worden verzonden.

Toestaan dat meldingen schermfocus krijgen: meldingen krijgen schermfocus en zijn toegankelijk via Alt+Tab.