Aanpassing

In dit venster kunt u de berichten aanpassen die worden gebruikt in meldingen.

Meldingsbericht – Een standaardbericht dat wordt weergegeven in de voettekst van meldingen.

Detectie

Detectiemeldingen niet automatisch sluiten

Zorgt ervoor dat detectie op het scherm blijven staan tot u deze handmatig sluit.

Standaardbericht gebruiken

U kunt standaardberichten uitschakelen en aangepaste berichten over detectiemeldingen opgeven die worden weergegeven wanneer een detectie wordt geblokkeerd.

Bericht voor detectiemelding

Geef een aangepast bericht op dat wordt weergegeven wanneer een detectie wordt geblokkeerd.