Tijdvakken

In Regels voor apparaatbeheer worden tijdvakken gebruikt, die beperken wanneer regels worden toegepast. Maak een tijdvak en selecteer die wanneer u nieuwe regels toevoegt of bestaande regels wijzigt (de parameter Toepassen tijdens). Hierdoor kunt u gangbare tijdvakken definiëren (werktijd, weekend, enz.) en deze gemakkelijk hergebruiken zonder voor elke regel tijdvakken te hoeven definiëren. Een tijdvak moet toepasbaar zijn op elk relevant type regel dat beheer op basis van tijd ondersteunt.