Opstartscan

De automatische bestandscontrole bij opstarten wordt standaard uitgevoerd als het systeem wordt gestart (gebruikersaanmelding) en na een geslaagde module-updates. Deze scan wordt beheerd door de configuratie en taken van Planner.

Opstartscanopties maken deel uit van de geplande taak Opstartbestanden van systeem controleren.

Als u de opstartscanopties wilt wijzigen, navigeert u naar Hulpmiddelen > Planner, selecteert u een van de taken genaamd Automatische bestandscontrole bij opstarten (gebruikersaanmelding of module-update) en klikt u op Bewerken. Klik door de wizard en in de laatste stap kunt u gedetailleerde opties van Automatische bestandscontrole bij opstarten wijzigen.