Malwarescans

In dit gedeelte vindt u opties om scanparameters te selecteren.

note

Deze scanprofielselector is van toepassing op scan op aanvraag en Hyper-V-scan.

Geselecteerd profiel

Een bepaalde set parameters die door Scanner op aanvraag wordt gebruikt. U kunt een van de vooraf gedefinieerde scanprofielen gebruiken of een nieuw profiel maken. De scanprofielen gebruiken verschillende ThreatSense-engineparameters.

Lijst met profielen

Klik op Bewerken om een nieuw profiel toe te voegen. Typ de naam voor het profiel en klik op Toevoegen. Het nieuwe profiel wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu Geselecteerd profiel, waarin bestaande scanprofielen staan.

Scandoelen

Als u een bepaald doel wilt scannen, klikt u op Bewerken en kiest u een optie in het vervolgkeuzemenu of selecteert u specifieke doelen in de mappenstructuur.

ThreatSense-parameters

Scanparameters voor een computerscan op aanvraag wijzigen.

On-demand reacties en detectiereacties

Rapportage wordt uitgevoerd door het onderdeel Detectie-engine en het zelflerende systeem. Indien nodig kunt u de instellingen voor On-demand reacties en detectiereacties afzonderlijk configureren. Klik op het schakelaarpictogram om Instellingen van real-timebeveiliging gebruiken uit te schakelen en door te gaan met configureren.