Connectiviteit

In grote LAN-netwerken kan de internetverbinding van uw computer tot stand worden gebracht via een proxyserver. In dat geval moeten de volgende instellingen worden opgegeven. Als u de instellingen niet definieert, kunnen er geen automatische updates voor het programma worden uitgevoerd.

Als u de proxyserver op dit niveau opgeeft, definieert u algemene proxyserverinstellingen voor ESET Mail Security als geheel. Parameters hier worden gebruikt door alle modules die verbinding met internet maken.

Zet de schakelaar Proxyserver gebruiken aan, ga naar het veld Proxyserver en typ het adres en het poortnummer van de proxyserver.

Proxyserver vereist verificatie

Als voor netwerkcommunicatie via de proxyserver verificatie is vereist, schakel dan deze optie in en geef Gebruikersnaam en Wachtwoord op.

Proxyserver detecteren

Klik op Detecteren om proxyserverinstellingen automatisch te detecteren en in te vullen. De in Internet Explorer opgegeven parameters worden gekopieerd.

note

Met deze functie worden geen verificatiegegevens opgehaald (gebruikersnaam en wachtwoord). Deze moeten door u worden opgegeven.

Gebruik een directe verbinding wanneer de proxy server niet beschikbaar is

Als een product is geconfigureerd om HTTP-proxy te gebruiken en de proxy is onbereikbaar, omzeilt het product de proxy en wordt er rechtstreeks met ESET-servers gecommuniceerd.