Cluster

De optie Cluster inschakelen wordt automatisch ingeschakeld als het ESET-cluster is geconfigureerd. U kunt dit handmatig uitschakelen in het venster Geavanceerde instellingen (F5)door te klikken op het schakelpictogram (bijvoorbeeld als u de configuratie wilt wijzigen zonder dat dit gevolgen heeft voor alle knooppunten in het ESET-cluster). Deze schakelaar schakelt alleen de ESET-clusterfunctionaliteit in of uit. Als u het cluster wilt instellen of verwijderen, gebruikt u de Clusterwizard of de optie Verwijderen, die u vindt in het gedeelte Hulpmiddelen > Cluster van het hoofdvenster.

ESET-cluster niet geconfigureerd en uitgeschakeld:

cluster_advanced_setup_disabled

ESET-cluster op de juiste wijze geconfigureerd met de details en opties ervan:

cluster_advanced_setup_enabled