Interactieve waarschuwingen

U kunt configureren hoe bedreigingswaarschuwingen en systeemmeldingen (zoals berichten over geslaagde updates) worden verwerkt door ESET Mail Security. Bijvoorbeeld de Duur en Transparantie van de weergave in het systeemvak van Windows (dit is alleen van toepassing op systemen die ondersteuning bieden voor meldingen).

Interactieve waarschuwingen weergeven

Schakel deze functie uit als u wilt voorkomen dat ESET Mail Security waarschuwingen weergeeft in het Windows-systeemvak.

Lijst met interactieve waarschuwingen

Handig voor automatiseringsdoeleinden. Schakel Gebruiker vragen uit voor items die u wilt automatiseren en kies welke actie moet worden ondernomen in plaats van een waarschuwingsvenster weer te geven dat op uw interactie wacht.

Berichtvensters worden gebruikt voor het weergeven van korte tekstberichten of vragen.

Berichtvensters automatisch sluiten

U kunt meldingsvensters automatisch na een bepaalde tijd laten sluiten. Als de waarschuwingsvensters niet handmatig worden gesloten, gebeurt dit automatisch nadat de opgegeven tijdsduur is verstreken.

Bevestigingsberichten

Als u op Bewerken klikt, wordt er een venster geopend met een lijst met bevestigingsberichten die door ESET Mail Security worden weergegeven voordat er een actie wordt uitgevoerd. Gebruik de selectievakjes om uw voorkeuren voor bevestigingsberichten aan te passen.