Clusterwizard - Knooppunten installeren

Wanneer u tijdens de initialisatie van het ESET-cluster een installatie op een externe computer uitvoert, wordt geprobeerd het installatieprogramma in de map %ProgramData%\ESET\ESET Security\Installer te vinden. Als het installatiepakket daar niet wordt gevonden, wordt u gevraagd het bestand van het installatieprogramma te zoeken.

cluster_product_install_ready

note

Als u een automatische externe installatie probeert uit te voeren voor een knooppunt met een andere architectuur (32 bits versus 64 bits), wordt dit gedetecteerd en wordt u gevraagd een handmatige installatie uit te voeren.

cluster_product_install_progress

Nadat u het ESET-cluster juist hebt geconfigureerd, wordt dit op de pagina Instellingen > Server weergegeven als ingeschakeld.

note

Als er al een oudere versie van ESET Mail Security op sommige knooppunten is geïnstalleerd, wordt u op de hoogte gesteld dat de nieuwste versie op deze computers is vereist. Als gevolg van het bijwerken van ESET Mail Security wordt de computer mogelijk automatisch opnieuw opgestart.

Ook kunt u de huidige status controleren op de pagina Clusterstatus (Geavanceerde instellingen (F5) > Hulpmiddelen > Cluster).