Server

U ziet een lijst met onderdelen die u kunt in/uitschakelen met de schuifbalk MODULE_ENABLED. Klik op het tandwielpictogram gear om instellingen voor een specifiek item te configureren.

Antivirusbeveiliging

Biedt bescherming tegen schadelijke systeemaanvallen door middel van controle van bestanden, e-mail en internetcommunicatie.

Antispambeveiliging

Integreert verschillende technologieën (RBL, DNSBL, 'vingerafdrukken', reputatiecontrole, inhoudsanalyse, regels, handmatige witte/zwarte lijsten, enzovoort) om e-mailbedreigingen maximaal te kunnen detecteren.

Antiphishing-beveiliging

Parseert de berichttekst van inkomende e-mails op phishingkoppelingen (URL's).

Automatische uitsluitingen

Identificeert essentiële servertoepassingen en bestanden van het serverbesturingssysteem, en voegt deze automatisch toe aan Uitsluitingen. Met deze functionaliteit wordt het risico van mogelijke conflicten geminimaliseerd en worden de algehele serverprestaties bij het uitvoeren van software die bedreigingen detecteert, verbeterd.

Instellingen van onderdeel

Clusterbeheer

ESET Cluster configureren en activeren.

Scan van de Microsoft 365-postvakdatabase

Als u deze functie wilt activeren, registreert u eerst de ESET Mail Security-scanner.

setup_server