Verdachte site

Selecteer een van de volgende opties in het vervolgkeuzemenu Wat is er mis met de site:

Geïnfecteerd

Een website waarop zich virussen of andere schadelijke software bevindt die op diverse manieren wordt verspreid.

Phishing

Wordt vaak gebruikt om toegang te krijgen tot gevoelige gegevens zoals bankrekeningnummers, pincodes, enzovoort. Zie de woordenlijst voor meer informatie over dit type aanval.

Oplichting

Een malafide of frauduleuze website.

Anders

Gebruik deze optie als geen van de bovenstaande opties van toepassing zijn op de site die u verzendt.

Opmerkingen en aanvullende informatie

U kunt verdere informatie of een beschrijving invoeren die kan helpen bij de analyse van de verdachte website.