ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Čarobnjak za pokretanje

Nakon instalacije slijedite poruke na zaslonu u čarobnjaku za pokretanje:


important

Omogući dopuštenja za ESET Mobile Security

Ovaj se vodič temelji na postavkama standardnog operacijskog sustava Android. Postupak davanja dopuštenja može se razlikovati ovisno o proizvođaču uređaja.

1.Dodirnite Država i odaberite odgovarajuću državu.

2.Dodirnite Jezik da biste odabrali odgovarajući jezik.

3.Dodirnite Dalje i prihvatite Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i Pravila privatnosti.

 

4.Ako je primjenjivo, dopustite sljedeće opcije i dodirnite Dalje.

Dopusti ESET LiveGrid© – da biste pročitali više o sustavu povratnih informacija ESET LiveGrid© , posjetite odjeljak naprednih postavki.

Dopusti analitiku u svrhu poboljšanja programa – ESET Mobile Security će poslati anonimne informacije o aplikaciji (performanse, operativne statistike) koje će nam pomoći u poboljšanju naših aplikacija i usluga. Da biste saznali više o informacijama koje se prikupljaju, proučite poglavlje Pravila privatnosti.

Dopusti korištenje podataka u marketinške svrhe

Dopustite slanje promotivnih popusta i vijesti o proizvodima iz ESET-a – primat ćete vijesti u proizvodu i najnovije ponude od tvrtke ESET.

5.Pregledajte pojedinosti o aktivaciji kada instalirate ESET Mobile Security s veze za preuzimanje koja se pošalje na vašu adresu e-pošte s ESET HOME računa. Dodirnite Dalje i slijedite upute za aktivaciju programa ESET Mobile Security pomoću ESET HOME računa. Ako se ne slažete, dodirnite Odbij i slijedite korake u nastavku.

6.Prijavite se u svoj ESET HOME račun da biste povezali svoj mobilni uređaj s računom i aktivirali program ESET Mobile Security.

arrow_down_homeNastavi sa servisom Google.
arrow_down_homeNastavi sa servisom Apple.
arrow_down_homeSkeniraj QR kod
arrow_down_homeStvorite račun ili se prijavite
arrow_down_homePreskoči

7.Posljednji koraci čarobnjaka za pokretanje razlikuju se ovisno o verziji operacijskog sustava Android na vašem uređaju.

arrow_down_homeAndroid 6 – 10
arrow_down_homeAndroid 11 i novije verzije

important

Battery protector

Mnogi proizvođači uveli su opciju zaštitnika ili uštede baterije u sustavu Android 6 i novijim verzijama. Kada se ta funkcija uključi, isključuje funkcionalnost Anti-Phishing u programu ESET Mobile Security. Na uređajima koji sadrže ovu funkciju morat ćete stvoriti iznimku koju dopušta rad funkcionalnosti ESET Mobile Security Anti-Phishing s uključenom funkcijom uštede baterije. Kako biste stvorili iznimku, provjerite dokumentaciju proizvođača vašeg uređaja.