Produktlisensversjoner

ESET Mobile Security har to tilgjengelige versjoner:

Gratis — grunnleggende funksjoner er gratis å bruke for ubegrenset tid

Premium — premiumfunksjoner er aktivert til lisensen utløper.

Denne tabellen viser hvilke funksjoner som er tilgjengelig i Gratis og Premium-versjoner:

Gratis

Premium

Virusbeskyttelse

Antivirus — automatiske skanninger

Automatiske oppdateringer av deteksjonsmoduler

Applås

Anti-Theft — nettportal

Anti-Theft — SIM-vakt

Nettverksinspektør

Anti-Phishing

Anropsfilter

(bare for Android 6 og nyere)

Betalingsbeskyttelse

Sikkerhetsrevisjon

Sikkerhetsrapport

Velg abonnementsperioden. Du kan bli belastet månedlig eller årlig. Og velg abonnementslisensversjonen.

Lisenstype

Lisensbruk

Mobil

Du kan bruke lisensen for ESET Mobile Security på opptil fem Android-enheter med ESET Mobile Security og ESET Smart TV Security på samme Google-konto.

PC / Mac / mobiltelefon

Du får en ESET Internet Security-lisens som du kan bruke til å sikre tre enheter.

Ett lisenssete tildeles automatisk til ESET Mobile Security på enheten du kjøpte lisensen på.

Som med en mobillisens kan du bruke dette setet til å aktivere opptil fem Android-enheter med ESET Mobile Security og ESET Smart TV Security på samme Google-konto.

note

Eksempel på bruk av mobillisens

Sam bruker en Android-smarttelefon, et Android-nettbrett og en smart-TV med Android TV. På alle disse enhetene er Sam logget inn med samme Google-konto.

Sam har kjøpt et mobilabonnement for ESET Mobile Security via smarttelefon. Etter kjøpet mottar Sam en lisensnøkkel på e-postadressen som er knyttet til Sams Google-konto.

Sam kan bruke denne lisensen til å aktivere ESET Mobile Security på Android-nettbrettet og ESET Smart TV Security på smart-TV-en via ESET HOME eller lisensnøkkelen.