Installasjonsveiviser

Etter installasjonen følger du instruksjonene på skjermen i oppstartsveiviseren:

important

Aktivere tillatelser for ESET Mobile Security

Denne veiledningen er basert på standard Android-innstillinger. Prosessen for aktivering av tillatelser kan variere avhengig av enhetsprodusenten.

1.Trykk på Land og velg det aktuelle landet.

2.Trykk på Språk for å velge språket du vil bruke. Språket kan endres senere i programmets innstillinger.

3.Trykk på Neste og godta lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen.

4.Hvis det er aktuelt, kan du tillate følgende alternativer og trykke på Neste.

ESET LiveGrid©-tilbakemeldingssystem Hvis du vil lese mer om ESET LiveGrid©, kan du gå til delen Avanserte innstillinger.

Tillat å sende kampanjerabatter og produktnyheter fra ESET.

5.Logg inn på ESET HOME-kontoen din for å koble mobilenheten til kontoen din og aktivere ESET Mobile Security.

arrow_down_homeFortsett med Google.
arrow_down_homeFortsett med Apple.
arrow_down_homeSkann QR-kode
arrow_down_homeFortsett med e-post

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, eller hvis du ikke vil koble den mobile enheten til ESET HOME-kontoen, trykker du på Hopp over. Du kan logge inn på ESET HOME-kontoen din senere i ESET Mobile Security-appen.

Hvis du velger å hoppe over dette trinnet, blir du bedt om å velge e-postkontoen som skal motta ESET-lisensregistreringen og e-poster fra teknisk støtte. Trykk på Velg e-postadressen din for å vise listen over tilgjengelige e-postkontoer. Velg e-posten fra listen over kontoer og klikk Legg til konto for å legge til en ny e-postkonto til enheten din. Klikk OK for å fortsette. For å bruke en annen e-postkonto uten å legge til kontoen i din enhet, trykk på Velg e-postadressen din > Avbryt. Gjenta denne handlingen to ganger. Skriv inn e-posten din og trykk på Velg for å fortsette.

6.De siste trinnene i oppstartsveiviseren varierer avhengig av hvilken versjon av Android som er på enheten din.

arrow_down_homeAndroid 6–10
arrow_down_homeAndroid 11 og senere

important

Batteribeskytter

Mange enhetsprodusenter introduserte batteribeskyttelse eller batterisparingsalternativer i Android 6 og nyere enheter. Denne funksjonen slår av Anti-Phishing-funksjonaliteten i ESET Mobile Security når den blir slått av. På enheter som har denne funksjonen, må du opprette et unntak for å la ESET Mobile Security Anti-Phishing-funksjonaliteten fungere med batterisparingsfunksjonen slått på. For å opprette et unntak, sjekk dokumentasjonen fra enhetsprodusentene.