Aktivering

For å låse opp premiumfunksjoner i ESET Mobile Security må du aktivere ESET Mobile Security.

Det er flere måter å aktivere ESET Mobile Security på. Tilgjengeligheten av en bestemt aktiveringsmetode kan variere avhengig av land, samt distribusjonsmetoder (ESETs nettside, Google Play).

Hvis du ikke har en lisens ennå

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu for å åpne hovedmenyen.

2.Trykk på Lisens i hovedmenyen.

3.I Lisens-delen trykker du på Oppgrader til premium-versjonen.

4.Velg en månedlig eller årlig abonnementsplan. Etter at du har valgt abonnementsplan. Etter at du har valgt plan, vil abonnementet ditt automatisk fornyes i det intervallet du har valgt.

5.Du blir videresendt for å fullføre kjøpet gjennom Google Play.

6.Du mottar en Google Play-ordrekvittering med ditt ordrenummer til e-postadressen som er knyttet til Google Play-kontoen din. Du mottar en e-post fra ESET (noreply) med din lisensinformasjon til denne samme e-postkontoen. Lagre disse e-postene for senere referanse.

7.Produktet ditt aktiveres automatisk så snart Google Play-kjøpet er fullført.

Hvis du kjøpt lisens gjennom ESET.com:

En lisensnøkkel er en unik streng formatert: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes til å identifisere lisensens eier. Du finner det i e-posten som du mottok fra ESET eller på lisenskortet inkludert i den kjøpte boksen.

important

Tilgjengelighet av funksjoner

Enkelte funksjoner som henvisningskoder er kun tilgjengelig for Google Play-lisenseiere; disse funksjonene vil bli inaktive hvis produktet er aktivert med en lisens kjøpt på eset.com.

Hvis du allerede har en lisens

Du vil koble enheten til ESET HOME og aktivere ESET Mobile Security med lisens som allerede er knyttet til ESET HOME

Hvis du vil koble enheten til ESET HOME og aktivere ESET Mobile Security, kan du gå til emnet Koble til ESET HOME.

Aktivering uten ESET HOME

1.Gå til hovedmenyen ved å trykke på menyknappen hamburger_menu.

2.Trykk på Lisens på ESET Mobile Security-hjemskjermen og velg Skriv inn en lisensnøkkel.

3.Trykk på lisensnøkkelen i feltet og trykk på Aktiver.

4.Når verifisering av lisensen er fullført, vises Aktiveringen er fullført.

5.Trykk påFerdig for å lukke vinduet.