Versioner af produktlicenser

ESET Mobile Security har to tilgængelige versioner:

Gratis – Grundlæggende funktioner er gratis at bruge i et ubegrænset tidsrum

Premium – Premium–funktioner er aktiveret, indtil din licens udløber.

I denne tabel kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige i den gratis version og Premium-versionen:

Gratis

Premium

Antivirus

Antivirus – Automatiske scanninger

Automatiske opdateringer af registreringsmoduler

Applås

Anti-Theft – Webportal

Anti-Theft – Beskyttelse af SIM-kort

Netværkstjekker

Anti-Phishing

Opkaldsfilter

(kun til Android 6 og nyere)

Betalingsbeskyttelse

Sikkerhedsrevision

Sikkerhedsrapport

Vælg din abonnementsperiode. Du opkræves månedligt eller årligt. Og vælg versionen af din abonnementslicens.

Licenstype

Brug af licens

Mobil

Du kan bruge licensen til ESET Mobile Security på op til fem Android-enheder med ESET Mobile Security og ESET Smart TV Security under den samme Google-konto.

Pc/Mac/mobilenhed

Du modtager en ESET Internet Security-licens, som du kan bruge til at beskytte tre enheder.

Der tildeles automatisk ét licenssæde til ESET Mobile Security på den enhed, hvor du købte licensen.

På samme måde som med en mobillicens kan du bruge dette sæde til at aktivere op til fem Android-enheder med ESET Mobile Security og ESET Smart TV Security under den samme Google-konto.

note

Eksempel på brug af mobillicens

Sam bruger en Android-smartphone, en Android-tablet og et Android TV-smart-tv. På alle disse enheder er Sam logget ind med den samme Google-konto.

Sam har købt et mobilabonnement til ESET Mobile Security via sin smartphone. Efter købet modtager Sam en licensnøgle på den e-mailadresse, der er knyttet til Sams Google-konto.

Sam kan bruge denne licens til at aktivere ESET Mobile Security på sin Android-tablet og ESET Smart TV Security på sit smart-tv via ESET HOME eller licensnøglen.