Start-guide

Efter installationen skal du følge vejledningen på skærmen i startguiden:

important

Aktivér tilladelser til ESET Mobile Security

Denne vejledning er baseret på Stock Android-indstillinger. Processen til aktivering af tilladelser kan variere afhængigt af enhedsproducenten.

1.Tryk på Land, og vælg det ønskede land.

2.Tryk på Sprog, og vælg det ønskede sprog. Sproget kan senere ændres i programmets indstillinger.

3.Tryk på Næste, og acceptér slutbrugerlicensaftalen og politikken om beskyttelse af personlige oplysninger.

4.Hvis det er relevant, skal du tillade følgende indstillinger og trykke på Næste.

ESET LiveGrid©-feedbacksystem Du kan læse mere om ESET LiveGrid© i afsnittet Avancerede indstillinger.

Tillad for at sende kampagnerabatter og produktnyheder fra ESET.

5.Log på din ESET HOME-konto for at knytte din mobilenhed til din konto og aktivere ESET Mobile Security.

arrow_down_homeFortsæt med Google.
arrow_down_homeFortsæt med Apple.
arrow_down_homeScan QR-kode
arrow_down_homeFortsæt med e-mail

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, eller hvis du ikke vil knytte din mobilenhed til din ESET HOME-konto, skal du trykke på Spring over. Du kan logge på din ESET HOME-konto senere i appen ESET Mobile Security.

Hvis du vælger at springe dette trin over, bliver du bedt om at væge den e-mailkonto, der skal modtage ESET-licensregistreringen og e-mails fra teknisk support. Tryk på Vælg din e-mailadresse for at få vist listen over tilgængelige e-mailkonti. Vælg e-mailen på listen over konti, eller tryk på Tilføj konto for at føje en ny e-mailkonto til din enhed. Tryk på OK for at fortsætte. Tryk på Vælg din mailadresse > Annuller for at bruge en anden e-mailkonto uden at føje kontoen til din enhed. Gentag denne handling to gange. Skriv din e-mail, og tryk på Vælg for at fortsætte.

6.De sidste trin i startguiden varierer afhængigt af versionen af Android på din enhed.

arrow_down_homeAndroid 6-10
arrow_down_homeAndroid 11 og nyere

important

Batteribeskyttelse

Mange enhedsproducenter introducerede indstillinger for batteribeskyttelse eller batteribesparelse i Android 6 og nyere enheder. Denne funktion slår Anti-Phishing-funktionaliteten fra i ESET Mobile Security, når funktionen er slået til. På enheder, der har denne funktion, skal du oprette en undtagelse for at tillade, at Anti-Phishing-funktionaliteten i ESET Mobile Security fungerer, mens funktionen til batteribesparelse er slået til. Hvis du vil oprette en undtagelse, kan du finde flere oplysninger i producentens dokumentation til enheden.