Installation

Åbn programmet Google Play Store på din Android-enhed, og søg efter ESET Mobile Security (eller bare ESET):

google_play

Du kan også følge linket eller scanne QR-koden nedenfor ved hjælp af din mobilenhed og et QR-scanningsprogram:

QR_code_GP

Eller gå til vores trinvise installationsvejledning (denne artikel er ikke tilgængelig på alle sprog).

Når ESET Mobile Security er installeret, skal du trykke på Åbn for at starte startguiden.

For at beskytte dine personlige oplysninger og dine ressourcer på Android-enheden skal ESET Mobile Security have adgang til funktionerne på din enhed og i visse tilfælde overtage styringen af dem. Du kan få detaljerede forklaringer på de enkelte tilladelsestyper, og hvordan de bruges, i tabellen i følgende artikel i vidensbasen. Artiklen er ikke tilgængelig på alle sprog.