Aktivering

Hvis du vil låse op for premium-funktioner i ESET Mobile Security, skal du aktivere ESET Mobile Security.

Du kan aktivere ESET Mobile Security på flere måder. Hvorvidt en bestemt aktiveringsmetode er tilgængelig, afhænger af landet og distributionsmediet (ESET-websiden, Google Play).

Hvis du ikke har en gyldig licens endnu

1.Tryk på menuknappen hamburger_menu for at åbne hovedmenuen.

2.Tryk på Licens i hovedmenuen.

3.I sektionen Din licens skal du trykke på Opgrader til Premium.

4.Vælg en månedlig eller årlig abonnementsplan. Efter du har valgt din abonnementstype, bliver den automatisk fornyet på det valgte interval.

5.Der åbnes en side, hvor du kan gennemføre købet via Google Play.

6.Du modtager en kvittering på en Google Play-ordre med dit ordrenummer på den e-mailadresse, der er knyttet til din Google Play-konto. Du modtager også en e-mail fra ESET (noreply) med dine licensoplysninger på samme e-mailkonto. Gem disse e-mails til senere brug.

7.Dit produkt aktiveres automatisk, når Google Play-købet er gennemført.

Hvis du har købt din licens via ESET.com:

En licensnøgle er en entydig streng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til at identificere licensejeren. Du kan finde den i den e-mail, du har modtaget fra ESET, eller på det licenskort, der fulgte med den købte boks.

important

Tilgængelige funktioner

Visse funktioner som Referencekoder er kun tilgængelige for Google Play-licensejere. Disse funktioner bliver inaktive, hvis produktet er aktiveret med en licens, der er købt hos eset.com.

Hvis du allerede har en gyldig licens

Du vil knytte enheden til ESET HOME og aktivere med ESET Mobile Security med en licens, der allerede er knyttet til ESET HOME

Hvis du vil knytte enheden til ESET HOME og aktivere ESET Mobile Security, kan du gå til emnet Oprettelse af forbindelse til ESET HOME.

Aktivering uden ESET HOME

1.Gå til hovedmenuen ved at trykke på menuknappen hamburger_menu.

2.Tryk på Licens på startskærmen i ESET Mobile Security, og vælg Angiv en licensnøgle.

3.Angiv din licensnøgle i feltet, og tryk på Aktivér.

4.Når din licens er bekræftet, vises Aktivering fuldført.

5.Tryk på Afslut for at lukke vinduet.