Beveiligingscontrole

Beveiligingscontrole controleert en wijzigt belangrijke apparaatinstellingen en. Controleer de machtigingen die aan alle geïnstalleerde toepassingen op uw apparaat zijn gegeven om beveiligingsrisico's te voorkomen.

Tik op de menuknop three_dots_menu en tik op Apparaatbewaking uitschakelen of Toepassingscontrole uitschakelen als u Beveiligingscontrole en de specifieke onderdelen ervan wilt in- of uitschakelen.

Apparaatbeheer

Toepassingscontrole