Webportal

Versie 6 van ESET Mobile Security wordt via de ESET HOMEportal volledig in de beveiligingsfunctie van ESET Anti-Theft geïntegreerd. Vanuit de portal ESET Anti-Theft kunt u de activiteiten van uw apparaat controleren, het apparaat vergrendelen, aangepaste berichten verzenden naar de vinder van het apparaat, een luide sirene afspelen en de gegevens op het apparaat op afstand wissen.

U maakt een ESET HOME-account door te tikken op Nieuw account maken en het registratieformulier in te vullen. Zoek in uw e-mailpostvak naar het bevestigingsbericht voor het account en klik op de koppeling in dat bericht om uw account te activeren. U kunt de beveiligingsfuncties van Antidiefstal beheren vanuit ESET HOME. Als u al een ESET HOME-account hebt, tikt u op Aanmelden en geeft u uw e-mailadres en wachtwoord op. Wanneer deze stappen zijn voltooid, kunt u het apparaat koppelen aan uw ESET HOME-account.

Ga voor meer informatie over hoe u de functies van ESET Anti-Theft gebruikt naar Gebruikershandleiding van Anti-Diefstal of tik op Help rechtsboven in het scherm.