Optimalisatie

ESET Anti-Theft-optimalisatie is een meetbare technische beoordeling van de beveiligingsstatus van uw apparaat. De beveiligingsfunctie van Antidiefstal onderzoekt uw systeem op de onderstaande problemen.

U kunt voor elk beveiligingsprobleem op Instellingen wijzigen tikken om te navigeren naar het scherm waarin u dat specifieke probleem kunt oplossen. Als u niet wilt dat ESET Mobile Security een gebeurtenis als probleem rapporteert, tikt u op Dit probleem negeren.

Locatieservices uitgeschakeld: als u dit wilt inschakelen, navigeert u naar Android-instellingen > Locatieservices en selecteert u Draadloze netwerken gebruiken

Geen gebruik van GPS-satellieten: ga naar deze instelling in Android-instellingen > Locatie > Modus > Hoge nauwkeurigheid

Schermvergrendeling niet ingeschakeld: als u uw apparaat wilt beschermen met een schermvergrendelingscode, wachtwoord, pincode of patroon, navigeer dan naar Android-instellingen > Vergrendelingsscherm ; Schermvergrendeling en selecteer een van de beschikbare opties. Op de meeste Android-apparaten zijn deze opties aanwezig: Vegen, Bewegen, Gezichtsontgrendeling, Gezicht en stem, Patroon, Pincode en Wachtwoord. Als iemand met een onjuiste code probeert uw apparaat te ontgrendelen, wordt u door ESET Anti-Theft in de portal ESET HOME op de hoogte gebracht van de verdachte activiteit.

Mobiele gegevens niet ingeschakeld: ga naar deze instelling in Android-instellingen > Draadloos en netwerken > Mobiele netwerken > Gegevens.

Google Play-services niet aanwezig: ESET Anti-Theft maakt gebruik van Google Play-services om in real-time opdrachten af te leveren en pushmeldingen weer te geven. Als deze services zijn uitgeschakeld of niet op uw apparaat aanwezig zijn, zijn de functies van ESET Anti-Theft die vanuit ESET HOME worden beheerd, beperkt. In deze situatie raden wij aan sms-opdrachten te gebruiken in plaats van de portal ESET HOME.