Sms-tekstopdrachten

De volgende sms-opdrachten kunnen worden verzonden:

Vergrendelen
eset lock
Dit vergrendelt het apparaat. U hebt er geen toegang toe zonder uw ESET HOME-wachtwoord.

Sirene
eset siren
Er gaat een harde sirene af, zelfs als het geluid van het apparaat is gedempt.

Zoeken
eset find
U ontvangt een sms-bericht met de GPS-coördinaten van het doelapparaat.In het bericht staat een koppeling naar de locatie van het apparaat op Google Maps. Het apparaat stuurt een nieuw sms-bericht als er na een bepaalde tijd een nauwkeurigere locatie beschikbaar is.

Wissen
eset wipe
Alle contactpersonen, berichten, e-mails, accounts, de inhoud van SD-kaarten, afbeeldingen, muziek en video's die in de standaardmappen zijn opgeslagen, worden definitief van het apparaat gewist.

Na het verzenden van een sms-opdracht ontvangt u een sms met een beveiligingscode. Om de sms-opdracht te bevestigen, moet u antwoorden met uw opdracht gevolgd door de beveiligingscode. Zie de instructies in de sms die u hebt ontvangen.