Vertrouwde contactpersonen

Voeg in het gedeelte Vertrouwde contactpersonen de telefoonnummers van uw vrienden, vriendinnen en familieleden toe (of verwijder deze) die het volgende kunnen doen:

Een sms-waarschuwing ontvangen nadat er een niet-geautoriseerde simkaart in uw apparaat is gedetecteerd

Verzend uw sms-opdrachten

Als u een vertrouwde vriend(in) wilt toevoegen, tikt u op + icon_plus en voert u de naam en het mobiele nummer in van de vriend(in) of tikt u op het silhouetpictogram face_phone_contacts om een contactpersoon te selecteren in de lijst met contactpersonen op uw telefoon. Als u een vertrouwde vriend(in) wilt verwijderen, selecteert u de vermelding en tikt u op het prullenbakpictogram action_button_delete.

Als in een vermelding van een vertrouwde vriend(in) meer dan één telefoonnummer staat, werkt de sms-waarschuwing met alle aan die contactpersoon gekoppelde nummers. Ga voor uitvoerig advies naar het artikel in de kennisbank over het toevoegen van een vertrouwde contactpersoon in ESET Mobile Security voor Android. (Artikelen in de kennisbank zijn niet in alle talen beschikbaar.)

note

Oproepservices wanneer u in het buitenland bent

Als u in het buitenland bent, moet aan alle telefoonnummers in deze lijst de internationale toegangscode worden toegevoegd, gevolgd door het feitelijke nummer (bijvoorbeeld +1610100100).