ESET HOME wachtwoord

Uw vergeten wachtwoord wijzigen:

1.Ga naar https://login.eset.com/LostPassword.

2.Voer het e-mailadres in waarmee u zich bij ESET HOME hebt geregistreerd en klik op Verzenden.

3.Meld u aan bij uw e-mailaccount, open de e-mail Wachtwoord voor account opnieuw instellen - ESET HOME en klik op de koppeling in de e-mail.

4.Voer een nieuw wachtwoord in, bevestig uw keuze en klik op Wijzigen bevestigen.

5.Klik op OK.

6.Voer het nieuwe wachtwoord in op uw apparaat en tik op Ontgrendelen om uw apparaat te ontgrendelen.

Wijzig uw ESET HOME-wachtwoord:

1.Ga naar de ESET HOME-website.

2.Meld u aan met uw e-mailadres en huidige wachtwoord.

3.Klik op uw e-mailadres naast de pijl-omlaag ⌵ in de rechterbovenhoek.

4.Klik op Een wachtwoord wijzigen.

5.Typ uw huidige wachtwoord.

6.Typ uw nieuwe wachtwoord en bevestig dit.

7.Klik op Wijzigingen opslaan.