Inställningar

Du kommer åt programmets inställningar genom att trycka på Meny hamburger_menu på huvudskärmen för ESET Mobile Security (eller trycker på enhetens menyknapp) och trycker på Inställningar.

Säkerhetskopiera och återställ

ESET Mobile Security kan användas för att skapa en säkerhetskopia som innehåller dina inställningar för ESET Mobile Security. Du kan ladda ned filen till en extern enhet och använda den för att återställa dina inställningar för ESET Mobile Security.

Språk

Som standard installeras ESET Mobile Security med det språk som är inställt i enhetens nationella inställningar (i Android OS inställningar för språk och tangentbord). Om du vill ändra språk för programmets användargränssnitt trycker du på Språk och väljer önskat språk.

Permanent meddelande

(Det här alternativet finns endast för Android 7 och tidigare)

ESET Mobile Security visar ett meddelande nederst i Androids meddelandefält. Om du inte vill att meddelandet ska visas avmarkerar du Permanent meddelande och trycker på Stäng av.

Program för en bättre kundupplevelse

ESET Mobile Security skickar anonym programinformation (prestanda, användningsstatistik) som hjälper oss att förbättra våra program och tjänster.

Specialerbjudanden

Du får nyheter och aktuella erbjudanden i produkten från ESET

Uppdatera

För maximalt skydd är det viktigast att den senaste versionen av ESET Mobile Security används. För att se om det finns en nyare version att hämta klickar du på Uppdatera på ESET:s webbplats. Alternativet är inte tillgängligt om ESET Mobile Security hämtats från Google Play – i så fall uppdateras produkten från Google Play.

Avinstallera

Om avinstallationsguiden körs tas ESET Mobile Security bort permanent från enheten. Om Anti-Theft är aktiverat uppmanas du att ange ESET Mobile Security säkerhets-PIN-kod/grafiskt lösenord eller fingeravtryck. Om du vill avinstallera produkten manuellt följer du stegen som beskrivs i det här avsnittet.

note

Skydd mot avinstallation

Avinstallationsskyddet är inte aktivt i Android-versioner 7.0 och senare.