Kundsupport

Specialisterna på ESET:s kundsupport kan bistå med administrativ assistans eller teknisk support för ESET Mobile Security och övriga ESET-produkter.

help-iconKontakta ESET:s kundsupport.

Skicka en supportbegäran direkt från enheten:

1.Tryck på Meny hamburger_menu på huvudskärmen i ESET Mobile Security (eller tryck på enhetens menyknapp).

2.Tryck på Kundsupport.

3.Tryck på Kundsupport för att skapa en förfrågan om teknisk support.

4.Fyll i alla obligatoriska fält. ESET Mobile Security innehåller avancerade loggningsfunktioner för att diagnostisera potentiella tekniska problem.

5.Ge ESET en detaljerad programlogg genom att markera Skicka programlogg (standard).

6.Tryck på Skicka in för att skicka din förfrågan.

7.En specialist på ESET:s kundsupport kontaktar dig via den angivna e-postadressen.

important

Programmet kan inte öppnas eller svarar inte

Om du vill skicka en supportbegäran till ESET om ESET Mobile Security inte svarar eller inte går att öppna navigerar du till Inställningar > Program > ESET Mobile Security > Lagring > Hantera lagring. Klicka på Kundsupport och fyll i alla obligatoriska fält.