Webbportal

Version 6 av ESET Mobile Security är helt integrerad med ESET Anti-Theft genom ESET HOME-portalen. Via ESET Anti-Theft-portalen kan du övervaka enhetens aktivitet, låsa enheten, skicka anpassade meddelanden till upphittaren, utlösa en högljudd siren eller fjärradera enhetsdata.

Om du vill skapa ett ESET HOME-konto trycker du på Skapa nytt konto och fyller i registreringsformuläret. Leta efter en e-postbekräftelse i inkorgen och klicka på länken för att aktivera kontot. Nu kan du använda de stöldskyddsfunktioner som hanteras via ESET HOME. Om du redan har ett ESET HOME-konto trycker du på Logga in och anger e-postadress och lösenord. När stegen är slutförda kan du associera enheten med ESET HOME-kontot.

För mer vägledning om att använda ESET Anti-Theft-funktionerna, se användarhandboken för Anti-Theft eller tryck på Hjälp i skärmens övre högra hörn.