Betrodda kontakter

I avsnittet Betrodda kontakter kan du lägga till eller ta bort telefonnummer till vänner och familjemedlemmar som kan:

Få ett varnings-SMS när ett obehörigt SIM-kort upptäcks i enheten

Skicka SMS-kommandon

Lägg till en ny betrodd vän genom att trycka på + icon_plus och ange vännens namn och telefonnummer eller tryck på siluettikonen face_phone_contacts för att välja en kontakt i telefonens kontaktlista. Ta bort en betrodd vän genom att välja posten och trycka på ikonen action_button_delete.

Om en post innehåller mer än ett telefonnummer fungerar varnings-SMS och återställning av lösenord med alla associerade nummer. En detaljerad guide finns i kunskapsbasartikeln Lägg till en betrodd kontakt i ESET Mobile Security för Android. (Kunskapsbasartiklar finns inte tillgängliga på alla språk.)

note

Samtalstjänster när du är utomlands

Om du befinner dig utomlands ska alla telefonnummer vara angivna med den internationella uppringningskoden följt av själva numret (exempelvis +1610100100).