ESET HOME lösenord

Ändra bortglömt lösenord:

1.Öppna https://login.eset.com/LostPassword.

2.Ange e-postadressen som du använde för att registrera dig på ESET HOME och klicka på Skicka.

3.Logga in på ditt e-postkonto, öppna e-postmeddelandet Återställning av kontolösenord – ESET HOME och klicka på länken i e-postmeddelandet.

4.Ange och bekräfta ett nytt lösenord och klicka på Bekräfta ändring.

5.Klicka på OK.

6.Ange det nya lösenordet på enheten och tryck på Lås upp för att låsa upp den.

Ändra ditt ESET HOME-lösenord:

1.Gå till ESET HOME-webbplatsen.

2.Logga in med e-postadressen och det aktuella lösenordet.

3.Klicka på e-postadressen intill den nedåtvända pilen ⌵ uppe till höger.

4.Klicka på Ändra ett lösenord.

5.Skriv det aktuella lösenordet.

6.Skriv in det nya lösenordet och bekräfta det.

7.Klicka på Spara ändringar.