Aktivitetslogg

I aktivitetsloggen visas de dagliga aktiviteterna för ESET Mobile Security på huvudskärmen för ESET Mobile Security-programmet. Aktivitetsloggen innehåller information om de webbplatser som har genomsökts av ESET Mobile Security, ESET Mobile Security uppdateringar, programuppdateringar, installerade program, ESET Mobile Security genomsökningar med mera.

Om du vill visa hela aktivitetslogghistoriken trycker du på Fullständig rapport i aktivitetsloggen. I aktivitetsloggens fullständiga rapport kan du använda filter för att filtrera aktiviteter efter status eller ESET Mobile Security-funktion. Till exempel: Varning, Risk, Stöldskydd och Licens. Det går även att filtrera aktiviteterna efter förekomstdatum efter den senaste eller äldsta.

Så här rensar du aktivitetslogghistoriken:

1.Öppna ESET Mobile Security.

2.Svep startskärmen nedåt.

3.Tryck på Visa alla.

4.Tryck på menyikonen three_dots_menu.

5.Tryck på Rensa alla.

Så här tar du bort enskilda poster från aktivitetsloggens historik:

1.Öppna ESET Mobile Security.

2.Svep startskärmen uppåt.

3.Tryck på Visa alla.

4.Svep lämplig post åt vänster.

5.Tryck på Ta bort.