Asetukset

Voit käyttää ohjelman asetuksia napauttamalla valikkokuvaketta hamburger_menu tuotteen ESET Mobile Security päänäkymässä (tai painamalla laitteesi valikkopainiketta) ja napauttamalla Asetukset.

Varmuuskopiointi ja palautus

ESET Mobile Security voi luoda varmuuskopiotiedoston, jossa on ohjelman ESET Mobile Security asetukset. Voit ladata tiedoston ulkoiselle laitteelle ja palauttaa ohjelman ESET Mobile Security asetukset sen avulla.

Kieli

Oletusarvon mukaan ESET Mobile Security on asennettu laitteen järjestelmän oletuskieleksi määritetyllä kielellä (Android-käyttöjärjestelmässä kieli- ja näppäimistöasetukset). Voit vaihtaa sovelluksen käyttöliittymän kielen napauttamalla Kieli ja valitsemalla haluamasi kieli.

Pysyvä ilmaisin

(Tämä asetus on käytettävissä vain Android 7 -laitteissa ja sitä vanhemmissa)

ESET Mobile Security näyttää ilmoituksen Android-ilmoitustaulun alaosassa. Jos et halua, että ilmoitus näytetään, poista valinta kohdasta Pysyvä ilmaisin ja napauta vaihtoehtoa Poista käytöstä.

Asiakaskokemuksen parannusohjelma

ESET Mobile Security lähettää sovelluksesta nimettömiä tietoja (suorituskyky- ja tilastotietoja), jotka auttavat meitä sovelluksemme ja palvelujemme parantamisessa.

Erikoistarjoukset

ESET lähettää sinulle tuoteuutisia uusimpia tarjouksia.

Päivitys

Jotta suojaus olisi paras mahdollinen, on tärkeää käyttää tuotteen ESET Mobile Security viimeisintä versiota. Voit tarkistaa, onko uudempaa versiota ladattavissa ESETin sivustolta, napauttamalla Päivitä-vaihtoehtoa. Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, jos ESET Mobile Security on ladattu Google Play -kaupasta, sillä tällöin tuote on päivitettävä Google Play -kaupan avulla.

Poista asennus

Jos suoritat asennuksen ohjatun poistotoiminnon, ESET Mobile Security poistetaan laitteesta pysyvästi. Jos Anti-Theft-suojaus on aktivoitu, saat kehotteen antaa tuotteen ESET Mobile Security PIN-koodi/lukituskuvio tai sormenjälkesi. Jos haluat poistaa tuotteen asennuksen manuaalisesti, toimi tässä osiossa kuvattujen ohjeiden mukaan.

note

Asennuksen poiston suojaus

Asennuksen poiston suojaus ei ole käytössä Android-versiossa 7.0 ja sitä uudemmissa versioissa.