Sovelluksen tarkistus

Sovelluksen tarkistus tarkistaa laitteeseen asennetut sovellukset, joilla voi olla mahdollista käyttää palveluja, jotka maksavat, seuraavat sijaintiasi tai lukevat henkilötietojasi, yhteystietojasi tai tekstiviestejäsi. ESET Mobile Security laatii luokkakohtaisesti eritellyn luettelon tällaisista sovelluksista. Näet luokan yksityiskohtaisen kuvauksen napauttamalla kutakin luokkaa. Voit tarkastella sovelluksen käyttöoikeustietoja napauttamalla sovellusta.