Asennuksen poistaminen

ESET Mobile Security voidaan poistaa ohjatun asennuksen poiston avulla, joka on tuotteen ESET Mobile Security päävalikossa osiossa.

1.Napauta valikkokuvaketta hamburger_menu.

2.Napauta Asetukset.

3.Napauta Poista asennus.

4.Jos Anti-Theft-suojaus on aktivoitu, saat kehotteen antaa tuotteen ESET Mobile Security PIN-koodi/lukituskuvio tai sormenjälkesi.

5.Napauta Poista asennus.

Voit poistaa tuotteen asennuksen myös tekemällä seuraavat toimet:

Android 6 ja aiemmat:

1.Napauta Androidin aloitusnäkymässä käynnistinkuvaketta launcher (tai valitse Aloitus > Valikko) ja napauta vaihtoehtoja Asetukset > Tietoturva > Laitteen järjestelmänvalvojat. Valitse ESET Mobile Security ja napauta vaihtoehtoa Poista käytöstä. Napauta Avaa lukitus -vaihtoehtoa ja anna turvasalasanasi. Voit ohittaa tämän vaiheen, jos sovellusta ei ole enää määritetty laitteen järjestelmänvalvojaksi.

2.Palaa Asetukset-kohtaan ja napauta vaihtoehtoja Hallitse sovelluksia > ESET Mobile Security > Poista asennus.

Android 7 ja uudemmat:

1.Siirry Asetukset-kohtaan ja napauta vaihtoehtoja Hallitse sovelluksia > ESET Mobile Security > Poista asennus. Jos Anti-Theft-suojaus on aktivoitu, sinua saatetaan pyytää poistamaan tuotteen ESET Mobile Security laitteen järjestelmänvalvojan aktivointi ennen sen asennuksen poistoa.

Tai

1.Avaa päävalikko napauttamalla hamburger_menu.

2.Valitse Asetukset.

3.Napauta Poista asennus.

4.Vahvista valinta napauttamalla Poista asennus uudelleen.