Aktivering

Hvis du vil låse Premium-funktioner op i ESET Mobile Security, skal du aktivere ESET Mobile Security med en licensnøgle.

Du har ikke en licens endnu

1.Tryk på menuknappen hamburger_menu for at åbne hovedmenuen.

2.Tryk på Opgrader på startskærmen i ESET Mobile Security, og vælg Køb Premium.

3.Du bliver omdirigeret til ESETs websted.

4.Køb den licens, der bedst passer til dine behov, i ESETs onlinebutik.

5.Du modtager din licensnøgle i den e-mail, der sendes i forbindelse med dit køb af ESET-licensen. Når du modtager din licens, skal du fortsætte til næste afsnit.

Du har allerede en licens

Knyt enheden til ESET HOME, og aktivér ESET Mobile Security med en licens, der allerede er knyttet til ESET HOME

Hvis du vil knytte enheden til ESET HOME og aktivere ESET Mobile Security, skal du gå til emnet Oprettelse af forbindelse til ESET HOME.

Aktivér ESET Mobile Security uden ESET HOME

1.Tryk på Opgrader på startskærmen i ESET Mobile Security, og vælg Jeg har allerede en licens.

2.Tryk på Angiv en licensnøgle.

3.Skriv din licensnøgle, og tryk på Aktivér.

4.Når licensen er bekræftet, vises Aktivering fuldført. Tryk på Afslut for at lukke vinduet.