Fjernelse

ESET Mobile Security kan fjernes ved hjælp af guiden til fjernelse af programmet, der findes i programmets hovedmenu i ESET Mobile Security.

1.Tryk på Menu hamburger_menu.

2.Tryk på Indstillinger.

3.Tryk på Fjern.

4.Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktiveret, bliver du bedt om at angive din sikkerhedspinkode, dit sikkerhedsmønster eller dit fingeraftryk for ESET Mobile Security.

5.Tryk på Fjern.

Du kan også udføre trinnene nedenfor, hvis du vil fjerne produktet manuelt:

Android 6 og tidligere:

1.Tryk på ikonet for start launcher på Android-startskærmen (eller gå til Hjem > Menu), og tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Enhedsadministratorer. Markér ESET Mobile Security, og tryk på Deaktiver. Tryk på Lås op, og angiv din sikkerhedspinkode eller dit sikkerhedsmønster. Du kan springe dette trin over, hvis programmet ikke længere er defineret som enhedsadministrator.

2.Gå tilbage til Indstillinger, og tryk på Administrer apps > ESET Mobile Security > Fjern.

Android 7 og nyere:

1.Gå til Indstillinger, og tryk på Administrer apps > ESET Mobile Security > Fjern. Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktiveret, bliver du muligvis bedt om at deaktivere enhedsadministratoren for ESET Mobile Security, før du fjerner det.

Eller

1.Tryk hamburger_menu for at åbne hovedmenuen.

2.Vælg Indstillinger.

3.Tryk på Fjern.

4.Tryk på Fjern igen for at bekræfte dit valg.