Versioner af produktlicenser

ESET Mobile Security har tre tilgængelige versioner:

Gratis – Grundlæggende funktioner er gratis at bruge i et ubegrænset tidsrum

Prøveversion – Premium–funktioner er aktiveret i en begrænset periode (30 dage som standard). Licensen til prøveversionen aktiveres automatisk, første gang ESET Mobile Security installeres via en Google Play-konto.

Premium – Premium–funktioner er aktiveret, indtil din licens udløber

I denne tabel kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige i den gratis version, prøveversionen og Premium-versionen:

Gratis

Prøve og Premium

Antivirus

Antivirus – Automatiske scanninger

Automatiske opdateringer af registreringsmoduler

Applås

Anti-Theft – Sms-kommandoer

Anti-Theft – Webportal

Anti-Theft – Beskyttelse af SIM-kort

Netværkstjekker

Anti-Phishing

Opkaldsfilter

(kun til Android 6 og nyere)

Betalingsbeskyttelse

Sikkerhedsrevision

Sikkerhedsrapport

Hvis du vil aktivere ESET Mobile Security direkte på din Android-enhed, skal du trykke på Menu hamburger_menu på hovedskærmen i ESET Mobile Security (eller trykke på knappen MENU på din enhed) og trykke på Licens.

Du kan aktivere ESET Mobile Security på flere måder.

Opgrader til Premium – Vælg denne indstilling, hvis du ikke har en licens og gerne vil købe en.

Angiv en licensnøgle – Vælg denne indstilling, hvis du allerede har en licensnøgle. En licensnøgle er en entydig streng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til at identificere licensejeren. Du kan finde den i den e-mail, du har modtaget fra ESET, eller på det licenskort, der fulgte med den købte boks.

Jeg har et brugernavn og en adgangskode. Hvad skal jeg gøre? – Vælg denne indstilling, hvis du vil konvertere dit brugernavn og din adgangskode til en licensnøgle på https://home.eset.com/convert