Sådan oprettes opdateringsopgaver

Du kan udløse opdateringer manuelt ved at klikke på Søg efter opdateringer i det primære vindue, der vises. når du har klikket på Opdater i hovedmenuen.

Opdateringer kan også køres som planlagte opgaver. Konfigurer en planlagt opgave ved at klikke på Værktøjer > Planlægningsværktøj. Følgende opdateringsopgaver er som standard aktiveret i ESET Internet Security:

Jævnlig automatisk opdatering

Automatisk opdatering efter brugerlogin

Hver opdateringsopgave kan ændres, så de opfylder dine behov. Ud over standardopdateringsopgaverne kan du oprette nye opdateringsopgaver med en brugerdefineret konfiguration. Du kan finde flere oplysninger om oprettelse og konfiguration af opdateringsopgaver i afsnittet Planlægningsværktøj.