Dialogvindue – Enheden skal genstartes

Computeren skal genstartes efter opdatering af ESET Internet Security til en ny version. Der udgives nye versioner af ESET Internet Security for at implementere forbedringer eller løse problemer, som automatiske opdateringer af programmoduler ikke kan løse.

Den nye version af ESET Internet Security kan installeres automatisk, afhængigt af dine indstillinger for programopdateringer, eller manuelt ved at downloade og installere en version, der er nyere end den forrige.

Klik på Genstart nu for at genstarte computeren. Hvis du planlægger at genstarte computeren senere, skal du klikke på Påmind mig senere. Du kan senere genstarte computeren manuelt fra sektionen Oversigt i programmets hovedvindue.